home        over ons

Waarom?

Plantaardig is gezonder én lekkerder

Bij Markies de Salade zijn we ervan overtuigd dat iedereen gebaat is bij meer plantaardig eten. Waarom? Planteneters leven langer – zowel in het dieren- als in het mensenrijk.
Nog meer argumenten nodig om veggie-dagen in je agenda te zetten? Hier komen ze … Planten passen beter bij ons organisme. Dat maakt dat we vlees vaak moeilijk verteren. En dat we soms ziek worden van (te veel) vlees. Plantaardige voeding wordt beter opgenomen door ons lichaam en levert ons meer meerwaarde. Geen enkel dier verdient de behandeling die het krijgt in de vlees- en zuivelindustrie. En geen enkel mens is gebaat bij de opname van de medicijnen en hormonen die dieren in de industrie toegediend krijgen. En tot slot: een plantaardige maaltijd verbruikt 380 liter water. Terwijl de productie van 120 gram vlees meer dan 11.000 liter water verbruikt. Vegetarisch eten is dus beter voor het milieu.

Markies de Salade
Markies de Salade
Markies de Salade

Afhaal & levering

Alle gerechten kunnen geleverd of afgehaald worden.

Markies de Salade brengt smaakvolle, gezonde en versbereide gerechten gekoeld bij u aan huis. U hoeft ze enkel nog op te warmen. Onze menu's worden steeds met de grootste zorg samengesteld. Uw bestelling kan u van maandag tot en met zaterdag telefonisch (09 / 398 36 10) of via onze website doorgeven. Middaglevering: uw bestelling wordt afgeleverd tussen 11u00 en 12u00 (te bestellen voor 10u00). Avondleveringen zijn mogelijk tussen 18u00 en 19u00 (te bestellen voor 17u00). Gratis levering, ongeacht de bestelhoeveelheid, in Deurle (9831), Sint-Martens-Latem (9830), Afsnee (9051), Sint-Denijs-Westrem (9051) en De Pinte (9840). Betaling: cash, bancontact (tijdens de levering) of via onze webshop. Wenst u een levering buiten deze zones? Contacteer ons voor de mogelijkheden. Bij elke bestelling (afhaal en levering) vanaf 10 euro geeft Markies de Salade gratis een gezonde huisgemaakte ‘mini-Snicker’! Lekker, gezond en voedzaam bij je koffie of thee!